Tekstil i mebl štofovi: Savremene kolekcije za moderan dom

Tekstil i mebl štofovi igraju ključnu ulogu kada je u pitanju uređenje enterijera i stvaranje prijatnog i estetski privlačnog prostora. Bilo da se radi o mebl štofovima za nameštaj, zavesama ili dekorativnim jastucima, kvalitetan tekstil može značajno unaprediti izgled vašeg doma ili poslovnog prostora.

Naša ponuda tekstila, tkanina i mebl štofova obuhvata bogat izbor boja, dezena i tekstura, savršenih za različite stilove enterijera. Bilo da želite da osvežite stare komade nameštaja  ili kreirate potpuno novi izgled, naši materijali su prilagođeni vašim  potrebama. Od minimalističkih dizajna mebl štofova do raskošnih baršunastih tkanina, nudimo vam bogatukolekciju proizvoda vrhunskih materijala.

RALPH LAUREN TEKSTIL I TKANINE

 

Majstorski izrađena u najboljim mlinovima širom sveta, ove biblioteke tekstila beleži autentične stilove koji definiše Ralph Lauren.

NEUTRAL BOOK

WOOL PLAIDS

ARCHIVAL FLORALS

DESIGNERS GUILD TEKSTIL

Savremena kolekcija tkanja za tapaciranje, inspirisana tradicionalnim japanskim tehnikama tkanja Sakiori i Zanshi koje stvaraju jedinstvene tekstile.

Zašto odabrati naš tekstil?

  • Visok kvalitet: Naši materijali za tapaciranje su izdržljivi i otporni na habanje.
  • Širok izbor: Ponuda uključuje moderne dezene i boje koje odgovaraju svakom stilu uređenja.
  • Pristupačne cene: Kod nas dobijate najbolji odnos cene i kvaliteta.
  • Savremene kolekcije: Redovno osvežavamo našu ponudu kako bismo vam doneli najnovije trendove u svetu tekstila.

Svi naši proizvodi su izrađeni od vrhunskih materijala, otporni su na habanje i zadržavaju svoj izgled i nakon godina upotrebe. Bez obzira na to da li tražite mebl štofove za tapaciranje ili dekorativni tekstil za uređenje enterijera, naš asortiman nudi savremene i moderne kolekcije koje će osvežiti vaš prostor. Posetite nas i otkrijte tekstil koji će vašem domu dati moderan i elegantan izgled.