zebra zavese

ZAVESE | ZEBRA ZAVESE


 

Zebra zavese

Novitet u našoj ponudi je i specificna vrsta rolo zavesa, zebra zavesa ili popularno „dan i noć“ zavese. Sastoje se od mehanizma i platna, koje je dvoslojno, tako da se naizmenično smenjuju transparentna i netransparentna polja tkanine. Pomeranje platna se vrši ručno pomoću lančića.

Na taj način tkanina se pomera po visini i stepenom preklapanja polja reguliše se nivo propuštanja svetlosti u prostoriju.  Moguće je i pokretanje zebra mehanizma preko daljinskog upravljanja i elektromotora. Zebra zavese se mogu montirati u plafon, zid ili u okvir samog prozora.

Platna koja se koriste za zebra zavese su anti-alergijske, ne skupljaju prašinu i mirise i kao takve su predviđene da dugo traju. Materijale za zebra zavese možete pogledati u našim maloprodajnim salonima, stalno pratimo zahteve tržišta i uvodimo nove materijale.

Cena zebra zavesa zavisi od materijala koji izaberete kao i od sistema da li želite ručno ili upravljanje pomoću daljinskog.

Zebra zavese su odlično rešenje za svaki vid prostora, kako stamebnog tako i poslovnog karaktera, jako su praktične i trenutni su hit kako u svetu tako i kod nas.
Sve zebra zavese radimo po meri čak i rolo i zebra zavese. Obavljamo celokupane projekate od ideje do realizacije. Višegodišnje iskustvo u praksi i sa terena omogućava Vam da po najpovoljnijim cenama dobijete vrhunski kalitek i zato smo mi #1 u dekorisanju prostora.