prodaja tapeta

Tapete

Lagerske i aktuelne kolekcije tapeta na jednom mestu.


 

Tapete su idealan način da brzo i sa minimalno ulaganja promenite izgled svog enterijera. Želite da osvežite prostor, a da pritom ne menjate drastično enterijer, tapete su parvo rešenje za to. Jednostavan i brz način postavljanja tapeta omogućio nam je da menjamo i dajemo novu dimenziju prostoru.

Jednobojne, šarene, sa istaknutom teksturom, tkanjem, geometrijskim ili cvetnim dezenom, jednostavno i lako možete napraviti drastičnu ili pak sasvim suptilnu promenu atmosfere u Vašem domu. Predlažemo Vam da nas svakako posetite u nekom od naših salona i uživo pogledate celokupan izbor, a bilo koji dezen iz naše ponude možete poručiti i online.

LAGERSKA KOLEKCIJA TAPETA


 

U našoj lagerskoj kolekciji tapeta imamo preko 600 uvek dostupnih dezena najvećeg evropskog proizvođača, AS Creation iz Nemačke.

Uz pomoć jednobojnih, dečijih, cvetnih ili geometrijskih tapeta, u toku samo jednog dana Vaš dom može poprimiti sasvim novi izgled.

Velikim spektrom naših dezena, uvek smo u mogućnosti da u najkraćem roku odgovorimo na zahteve naših klijenata.

POGLEDAJTE KOLEKCIJE LAGERSKIH TAPETA

Luksuzne tapete

ARCHITECTS PAPER TAPETE


 

Za one sa prefinjenim, istančanim ukusom, za ljubitelje klasike, dekadentnog luksuza, bilo iz starog ili potpuno novog ugla, za one koji vole nešto neobično i sofisticirano, Architects Paper tapete su idealan izbor.

POGLEDAJTE KOLEKCIJE LUKSUZNIH TAPETA

FOTO TAPETE


 

Želite da imate potpuno drugačiji, maštovit enterijer ukrašen neobičnim fotografskim prikazima impresivnih pejzaža, životinja, umetničkim ilustracijama u velikim dimenzijama ili arhitektonskim prizorima koji oduševljavaju? Foto tapete su pravi izbor za Vas. Dostupne u nekoliko različitih tekstura i preko 800 dezena, pomoći će vam da izrazite svoju individulnost i svakako ostaviti bez daha svakoga ko zakorači u Vaš dom.

POGLEDAJTE KOLEKCIJE FOTO TAPETA

foto tapete