Blackout zavese

ZAVESE | BLACKOUT (ROLO) ZAVESE


 

Blackout rolo zavese i draperije

 

– Black-out draperije imaju široku primenu u stambenim i poslovnim objektima. Nezaobilazni su deo hotelskih soba. Zbog svoje gustine materijala, služe za zamračivanje prostorija, toplotnu i zvučnu izolaciju.

– U svojoj ponudi Mega Concept nudi negorive materijale (po svim FR standardima) koji se najčešće koriste u opremanju hotela najviših kategorija.

– Veoma su dekorativne, tako da Vašem enterijeru daju luksuzan izgled, a karakteriše ih punoća materijala. U našoj kolekciji možete se opredeliti za preko sto dezena i nijansi koje imamo u lagerskoj kolekciji u Beogradu.

Blackout Rolo zavese

U zavisnosti od želje klijenta, u našem proizvodnom pogonu nudimo i black-out rolo materijale. Njihova glavna karekteristika je delimično ili totalno zamračenje prostorije. Sastoji se od mehanizma i platna. Platno moze da se pomera pomoću lančića ili putem daljinskog upravljanja i elektromotora. Mehanizam moze biti vidljiv ili sakriven sa maskom koja se moze uklopiti po boji sa zavesama ili mozete napraviti kontrast za dodatni estetski izgled.

Black-out materijali su čest zahtev u hotelima, pozorištima, konferencijskim salama, bioskopima, kao i drugim prostorijama koje zahtevaju potpuno zamračenje.

Može se poručiti u svim negorivim FR standardima.

Montiraju se kao i sve rolo zavese na zid, plafon ili na sami okvir prozora. Veliku primenu su našli i u stambenim objektima koje ne poseduju vanjske roletne ili zalužine, kao i kod klijenata koji žele udobnost u svom domu i zaštitu od sunca.

Mogu se proizvoditi u vidu rolo mehanizama ili u vidu panelnih zavesa.