rolo zavese

ZAVESE | ROLO ZAVESE


 

Rolo zavese

Rolo zavese su doživele ekspanziju na tržistu i kao takve su postale jedan od najefikasnijih i najpraktičnijih mehanizama za zaštitu od sunca. Sastoje se od platna i mehanizma. Sistem podizanja može biti pomoću lančica ili putem daljinskog upravljanja i elektromotora. Montira se u plafon, na zid iznad prozorskog otvora ili na samu stolariju.

Idealno rešenje za dnevne sobe, kancelarije, restorane i hotele.

U ponudi su razne vrste materijala, od kojih bi izdvojili black-out platna, dan noc zavese koje služe za potpuno zamračenje i zaštitu od sunca, kao i screen materijale koji mogu biti različite debljine i razlicitih nivoa propustljivosti svetlosti.

Rolo zavese su odlično rešenje kako za poslovne prostore, (banke, kafiće, restorane, hotele, javne ustanove…) tako i za stambene prostore. Karakteriše ih anti-alergeno svojstvo, ne skupljaju prašinu i mirise.

Praktično, efikasno, moderno!

Zašto izabrati Mega Concept rolo zavese?

Mega Concept rolo zavese su odličan izbor za sve koji traže kvalitetne, moderne i funkcionalne rolo zavese. Evo nekoliko razloga zašto biste trebali izabrati Mega Concept rolo zavese:
  • Lagerska kolekcija: veliki izbor materijala za rolo zavese se nalazi na lageru Mega Concept-a po čemu smo jedinstveni na tržištu, što garantuje brzu isporuku našim kupcima.
  • Kvalitetan materijal: Mega Concept rolo zavese su izrađene od najkvalitetnijih materijala, koji su dugotrajni i otporni na habanje. Materijali su pažljivo birani kako bi se postigao savršen balans između izgleda i funkcionalnosti.
  • Funkcionalni mehanizmi: Mega Concept rolo zavese dolaze sa vrhunskim mehanizmima za upravljanje, koji su lagani za korišćenje i izuzetno pouzdani. Mehanizmi su dizajnirani tako da se mogu lako montirati i održavati.
  • Moderni dizajn: Mega Concept rolo zavese dolaze u modernim i elegantnim dizajnima, koji se savršeno uklapaju u bilo koji enterijer. Dostupne su u velikom broju boja i dezena, tako da će svako moći da pronađe nešto po svom ukusu.
  • Pristupačna cena: Iako su Mega Concept rolo zavese visokog kvaliteta, cena im je i dalje pristupačna. Mega Concept nudi izuzetno dobar odnos kvaliteta i cene, tako da će svako moći da priušti sebi kvalitetne i moderne rolo zavese.
Ako tražite moderne, funkcionalne i kvalitetne rolo zavese, Mega Concept je odličan izbor.
Sa visokokvalitetnim materijalima, funkcionalnim mehanizmima i modernim dizajnom, ove rolo zavese će zadovoljiti sve vaše potrebe. A uz pristupačnu cenu, nećete morati da se brinete o vašem budžetu. 

Rolo zavese su vrlo popularne zbog svoje praktičnosti i jednostavnosti. Mogu se vrlo lako montirati i koristiti, a njihov moderni izgled pristaje gotovo svim vrstama enterijera.

Kada razmišljate o kupovini rolo zavesa, postoje neki faktori na koje biste trebali obratiti pažnju kako biste odabrali pravu vrstu za svoj enterijer. Evo nekoliko stvari koje bi vam mogle biti korisne pri odabiru rolo zavesa:
  1. Materijal
Jedan od prvih faktora na koje biste trebali obratiti pažnju je materijal od kojeg su izrađene rolo zavese. Postoje različite vrste materijala koji se koriste za izradu rolo zavesa, a svaki od njih ima svoje prednosti.

Materijal koji se najčešće koristi je poliester. Karakteriše ga čvrstoća i otpornost na habanje i vlagu, što ga čini idealnim za široku upotrebu u enterijeru. Ovaj materijal je antistatičan što omogućava lako održavanje jer se ne skuplja prašina.
  1. Boja i dezen
Kada odaberete materijal za svoje rolo zavese, sledeći korak je odabir boje i dezena. Boja i dezen rolo zavesa mogu uticati na celokupan izgled vašeg enterijera, stoga birajte pažljivo.

Ako vaš enterijer ima jednostavan dizajn, možda biste želeli odabrati rolo zavese u nekoj jarkoj boji ili sa zanimljivim dezenom koji će ih istaći. Sa druge strane, ako vaš enterijer već ima dosta boja i dezena, možda biste želeli odabrati neke neutralne tonove ili jednobojne rolo zavese.
  1. Veličina
Kada odaberete rolo zavese, vrlo je važno da obratite pažnju na njihovu veličinu. Velike rolo zavese mogu izgledati preveliko i pretrpano u manjim prostorima, dok premale rolo zavese neće pružiti dovoljno privatnosti i zaštite od sunca.

Najbolji način za određivanje veličine rolo zavesa je merenje prozora na koji će se one montirati. 
  1. Dodatne opcije
Kada odaberete rolo zavese, razmislite o dodatnim opcijama koje vam mogu biti korisne. Na primer, neke rolo zavese imaju specijalne mehanizme koji se upravljaju pomoću motora i daljinskog upravljača. Takođe postoji mogućnost da se mehanizmom rukuje i putem telefonske aplikacije.

Ukratko, rolo zavese su vrlo praktičan i moderan izbor za dekoraciju vašeg enterijera.
Pri odabiru rolo zavesa, obratite pažnju na materijal, boju i dezen, veličinu i dodatne opcije koje mogu biti korisne za vaše potrebe. Sa pravim izborom, rolo zavese će vam pomoći da stvorite savršen ambijent.

 Izaberite Mega Concept rolo zavese i uživajte u dizajnu, eleganciji i kvalitetu.