Screen rolo zavese, screen zavese

ZAVESE | SCREEN ROLO (OFFICE) ZAVESE


 

Screen rolo zavese

U našoj ponudi nalazi se široka paleta proizvoda koji zamenjuju klasične zavese i draperije i služe za zaštitu od svetlosti i toplote. Predstavljamo Vam screen materijale, koji su predvidjeni za zastitu od UV zracenja i toplote, a u isto vreme ne blokiraju direktan protok svetlosti u prostoriju.

Sun screen zavese se proizvode u nekoliko debljina i struktura samog materijala, što omogućava i različitu svetlosnu i toplotnu propustljivost. Postoji mogućnost izrade na rolo mehanizmima kao i na panelima. Sva screen platna iz našeg prodajnog asortimana imaju sertifikat o negorivosti.

OFFICE SCREEN (SKRIN) ZAVESE

Screen rolo zavese su idealan izbor za kancelarije i poslovni prostor, jer pružaju savršen balans između zaštite od sunca i prirodnog osvetljenja. Njihova glavna prednost je mogućnost kontrole svetlosti, čime se stvara prijatna atmosfera u vašem domu ili kancelariji. Zahvaljujući specijalnom materijalu od kojeg su izrađene, screen rolo zavese omogućavaju odličnu vidljivost ka spolja, dok istovremeno štite vašu privatnost. Idealan su izbor za prozore svih veličina i stilova, omogućavajući vam da prilagodite nivo svetlosti prema vašim potrebama. Njihova izdržljivost i otpornost na vremenske uslove čine ih dugotrajnim rešenjem za svaki dom ili poslovni prostor.

Karakteristike sun screen platna

  • Zaštita od UV zračenja: Efikasno blokiraju štetne UV zrake, štiteći vaš nameštaj i podove od izbleđivanja.
  • Izdržljivost: Visokokvalitetni materijali osiguravaju dug vek trajanja.
  • Prilagodljivost: Skrin zavese su dostupne u različitim bojama i stilovima kako bi se uklopila u svaki enterijer. Dodatkom drugih opcija i mehanizama, mogu funkcionisati i kao električne rolo zavese sa motorom.

Screen rolo zavese su savršeno rešenje za moderan i funkcionalan enterijer. Dizajnirane da pruže optimalnu zaštitu od sunca, a da pritom ne blokiraju prirodnu svetlost, ove zavese su idealne za svakodnevnu upotrebu u kancelarijama, domaćinstvima, kao i u komercijalnim prostorima.Odaberite screen rolo zavese, screen platno i screen zavese za vaš dom ili kancelariju i uživajte u svim prednostima koje nude. Za više informacija o proizvodima i cenama, kontaktirajte nas još danas!