Zavese za deciju sobu, decije zavese cena, decije zavese

ZAVESE | PT ZAVESE


 

Dečije zavese i draperije

Dečije zavese živahnih i živopisnih otisaka sa matiranim ili sjajnim završetkom šire veseli duh svuda od kuhinje i trpezarije do dečijih soba i kupatila. Veliki izbor dečijih zavesa i zavesa za kuhinju u lagerskoj koleciji. U ponudi imamo i gotove decije zavese ili decije rolo zavese po meri, zebra zavese za deciju sobu, decije zavese za decake, decije zavese za devojcice…

PT KOLEKCIJE DEČIJIH ZAVESA

Decije zavese

COASTAL RETREAT

Decije zavese

BIG ADVENTURE

Decije zavese

COLLAGE

Decije zavese

ALLOTMENT

Decije zavese

SKETCH

Decije zavese

PICK N MIX

Decije zavese

MEEKO

Decije zavese

TERRACE

Decije zavese

NATURE

Decije zavese

MY WORLD

Decije zavese

BEACHCOMBER

Zavese za deciju sobu

Zavese za deciju sobu imaju veseo dekor živopisnih i vedrih boja. U uređenju enterijera dečije sobe poseban naglasak se stavlja na nameštaj za decije sobe i stvaranje prostora koji bi podržavao igru, maštu i kreativnost mališana.  U tom smislu i decije zavese treba da budu veselog dizajna, izrađene od kvalitetnih materijala i prilagođene uzrastu deteta. Bilo da birate šarene motive sa omiljenim crtanim junacima, nežne pastelne boje ili jednostavne i moderne uzorke, važno je da zavese budu funkcionalne i bezbedne za upotrebu. Dečije zavese za dečake ili decije zavese za devojčice –  najvažnije je da one budu sigurne, funkcionalne i estetski privlačne.

Decije zavese su ključni element u dekoraciji dečije sobe, pružajući savršen balans između funkcionalnosti i estetike. Bez obzira da li tražite zavese za decake, devojcice, ili jednostavno gotove zavese koje su spremne za upotrebu, mi vam nudimo širok i raznovrstan izbor zavesa izrađenih od antialergijskih tkanina.

Kontaktirajte nas za više informacija na +381 11/308-54-05, 069 5775 548 ili nam pišite putem mail-a office@megaconcept.rs.