panel zavese

ZAVESE | PANEL ZAVESE


 

Panel zavese

Panel zavese su tip zavesa koje se sastoje od širokih panela tkanine koji se kreću po šinama. Njihov dizajn omogućava lako otvaranje i zatvaranje, kao i jednostavno održavanje.

Panelne zavese predstavljaju savremeno rešenje za prekrivanje velikih prozorskih površina i staklenih vrata. Njihov minimalistički dizajn i funkcionalnost čine ih sve popularnijim izborom među dizajnerima enterijera.

Iako se panel zavese i panel sistemi koriste za velike staklene površine, ove zavese su našle još jednu primenu kod  brzog i efikasnog pregradjivanja prostora. Mogu se izrađivati od bilo koje vrste materijala, od klasičnih zavesa, preko luksuznih PT zavesa, black-out materijala, screen platna. Panel sistem koji se ugradjuje u plafon je od aluminijuma, tako da je sistem veoma dugovečan, a povremeno mogu da se promene samo panel zavese, kako bi prostorija dobila potpuno nov izgled.

Primena panel zavesa

Panel zavese su izuzetno svestrane i mogu se koristiti u različitim prostorima. Kao zavese za denvni boravak koriste se za velike prozore ili staklena vrata, dodajući sofisticiranost prostoru. Kao zavese za spavaću sobu se mogu koristiti kao zavese za zamračivanje, pružajući privatnost i omogućavajući kontrolu svetnosti koja ulazi u sobu. Kao zavese za poslovne i kancelarijse prostore, mogu se koristiti kao pregrade između radnih jedinica, čime se postiže bolja organizacija ali i estetika prostora.  Restorani, hoteli i butici često koriste panel zavese za stvaranje privatnih zona i dodavanje dekorativnog elementa.

Prednosti Panelnih Zavesa:

 

  1. Moderan Dizajn: Sa čistim linijama i širokim izborom materijala, panelne zavese se savršeno uklapaju u moderne i minimalističke prostore.
  2. Fleksibilnost: Mogu se koristiti kao pregradne zavese za odvajanje prostora ili za kreiranje privatnosti u otvorenim prostorima.
  3. Jednostavno Održavanje: Većina panelnih zavesa je napravljena od materijala koji su lako perivi i otporni na prašinu, što olakšava njihovo održavanje

Panel zavese cena

Cena panel zavesa varira u zavisnosti od nekoliko faktora:

  1. Materijal: Cena zavesa se razlikuje u zavisnosti od tipa tkanine, njenog kvaliteta i teksture. Prirodni materijali poput pamuka ili lana mogu biti skuplji od sintetičkih.
  2. Dimenzije: Veći prozori i staklene površine zahtevaju veće količine materijala, što utiče na ukupnu cenu.
  3. Dizajn i Boje: Specijalni dizajni i prilagođene boje mogu povećati cenu, posebno ako su potrebne posebne narudžbine.
  4. Instalacija: Troškovi instalacije zavise od kompleksnosti projekta i potrebnog vremena za montažu.

Prodaja zavesa u Beogradu, ali i u našim objektima u Nišu i Šapcu – posetite nas!