Zavese rađene po Vašim merama i potrebama su nešto što će Vam trajati godinama jer je stručno osmišljeno, precizno sašiveno i pažljivo i detaljno birano samo za Vas i Vaš prostor. Posebnu pažnju dajemo trakama za nabiranje koje daju specijalni efekat zavesama i dodatno nadopunjuju prostor.

 

 

Kada zavese radimo po Vašim merama, cilj je da krajnji rezultat bude idealan odnos maksimalne funkcionalnosti i ukusa. Naš kreativni tim Vam je uvek na raspolaganju da sasluša Vaše potrebe, ukus i prioritete i na osnovu toga Vam ponudi idealno rešenje. U našoj ponudi imamo i veliki izbor propratne opreme za zavese (garnišne, sistemi, aksesoari).

Mega Concept je ekskluzivni uvoznik zavesa i drapera britanskog proizvođača Prestigious textiles, holandskog proizvođača A House of Happines i mnogih drugih.

Pogledaj ponudu

Kao značajnu referencu možemo istaći bogatu kolekciju lagerskih zavesa i drapera. Ovakvim konceptom možemo uvek i u veoma kratkom vremenskom roku odgovoriti na zahteve naših klijenata.

Posebnu pažnju posvetili smo razvoju sopstvenog Brenda – Concept – koji obuhvata lagersku kolekciju zavesa i drapera vrhunskog kvaliteta čiji asortiman imamo uvek na lageru. Concept zavese čine brižljivo birani materijali koje uvozimo iz Italije, Španije, Belgije, Holandije i Turske.

Mega Concept je ekskluzivni uvoznik zavesa i drapera britanskog proizvođača Prestigious textiles, prepoznatljivog po izuzetnom dizajnu, prirodnim materijalima i fenomenalnom kvalitetu. Pogledajte široku ponudu različitih kolekcija ovog poznatog brenda i pronađite kolekciju koja odgovara Vašem temperamentu.

zavese i draperije rainforest

zavese i draperije decadance

zavese i draperije core

decije-zavese-meeko

Mega Concept je ekskluzivni uvoznik zavesa i drapera holandskog proizvođača A House of Happines. Specifičnost ovog proizvođača je igra sa različitim teksturama, kombinacijom prirodnih materijala i prirodnim formama i tonovima, a opet uvek prateći trendu. Unesite u svoj dom duh severa i jednostavnost i plemenitost stila kojim odiše. Kolekcije pogledajte na našem sajtu ili u nekoj od naših maloprodaja.

zavese i draperije byTZUM

zavese i draperije Artende

zavese i draperije Homers

zavese i draperije SECC

Pogledaj ponudu

Black-out draperije imaju široku primenu u stambenim i poslovnim objektima. Osnovna funkcija je zamračivanje prostorija i zbog toga su nezaobilazni deo kod opremanja hotelskih soba. Pored funkcionalnosti, karakteriše ih punoća materijala i elegantan, blagi sjaj, koji draperima daje bogat i luksuzan izgled.

U našoj – Concept- kolekciji možete se opredeliti za jednu od pedeset nijansi koje imamo na lageru u Beogradu.

Pogledaj ponudu

Za one najmlađe i svima najvažnije članove smo izdvojili dečije kolekcije, kako biste dodatno ulepšali prostor Vaših mališana. Dekorativni materijali od 100% pamuka Vam pružaju razne mogućnosti za ideje za dekoracije, od drapera, jastuka, posteljine, kreativnih kutaka, indijanskih šatora, ogradica za krevetiće…Vama ostaje samo da zajedno sa Vašim mališanima izmaštate i uz pomoć našeg kreativnog tima ostvarite snove.

Zavese, draperi i jastuci

Zavese, draperije i jastuci my world kolekcija

Zavese, draperi i jastuci terrace

Zavese i draperije pick n mix