Zavese rađene po Vašim merama i potrebama su nešto što će Vam trajati godinama jer je stručno osmišljeno, precizno sašiveno i pažljivo i detaljno birano samo za Vas i Vaš prostor. Posebnu pažnju dajemo trakama za nabiranje koje daju specijalni efekat zavesama i dodatno nadopunjuju prostor.

 

 

Kada zavese radimo po Vašim merama, cilj je da krajnji rezultat bude idealan odnos maksimalne funkcionalnosti i ukusa. Naš kreativni tim Vam je uvek na raspolaganju da sasluša Vaše potrebe, ukus i prioritete i na osnovu toga Vam ponudi idealno rešenje. U našoj ponudi imamo i veliki izbor propratne opreme za zavese (garnišne, sistemi, aksesoari).

Mega Concept je ekskluzivni uvoznik zavesa i drapera britanskog proizvođača Prestigious textiles, holandskog proizvođača A House of Happines i mnogih drugih.

Pogledaj ponudu

Kao značajnu referencu možemo istaći bogatu kolekciju lagerskih zavesa i drapera. Ovakvim konceptom možemo uvek i u veoma kratkom vremenskom roku odgovoriti na zahteve naših klijenata.

Posebnu pažnju posvetili smo razvoju sopstvenog Brenda – Concept – koji obuhvata lagersku kolekciju zavesa i drapera vrhunskog kvaliteta čiji asortiman imamo uvek na lageru. Concept zavese čine brižljivo birani materijali koje uvozimo iz Italije, Španije, Belgije, Holandije i Turske.

Mega Concept je ekskluzivni uvoznik zavesa i drapera britanskog proizvođača Prestigious textiles, prepoznatljivog po izuzetnom dizajnu, prirodnim materijalima i fenomenalnom kvalitetu. Pogledajte široku ponudu različitih kolekcija ovog poznatog brenda i pronađite kolekciju koja odgovara Vašem temperamentu.

zavese i draperije rainforest

zavese i draperije decadance

zavese i draperije core

decije-zavese-meeko

Mega Concept je ekskluzivni uvoznik zavesa i drapera holandskog proizvođača A House of Happines. Specifičnost ovog proizvođača je igra sa različitim teksturama, kombinacijom prirodnih materijala i prirodnim formama i tonovima, a opet uvek prateći trendu. Unesite u svoj dom duh severa i jednostavnost i plemenitost stila kojim odiše. Kolekcije pogledajte na našem sajtu ili u nekoj od naših maloprodaja.

zavese i draperije byTZUM

zavese i draperije Artende

zavese i draperije Homers

zavese i draperije SECC

Pogledaj ponudu

Black-out draperije imaju široku primenu u stambenim i poslovnim objektima. Osnovna funkcija je zamračivanje prostorija i zbog toga su nezaobilazni deo kod opremanja hotelskih soba. Pored funkcionalnosti, karakteriše ih punoća materijala i elegantan, blagi sjaj, koji draperima daje bogat i luksuzan izgled.

U našoj – Concept- kolekciji možete se opredeliti za jednu od pedeset nijansi koje imamo na lageru u Beogradu.

Pogledaj ponudu

Za one najmlađe i svima najvažnije članove smo izdvojili dečije kolekcije, kako biste dodatno ulepšali prostor Vaših mališana. Dekorativni materijali od 100% pamuka Vam pružaju razne mogućnosti za ideje za dekoracije, od drapera, jastuka, posteljine, kreativnih kutaka, indijanskih šatora, ogradica za krevetiće…Vama ostaje samo da zajedno sa Vašim mališanima izmaštate i uz pomoć našeg kreativnog tima ostvarite snove.

Zavese, draperi i jastuci

Zavese, draperije i jastuci my world kolekcija

Zavese, draperi i jastuci terrace

Zavese i draperije pick n mix

Mega Concept je generalni uvoznik mehanizma za zebra zavese, dan noć zavese i paketo zavese. Mega zebra zavese se izrađuju od anti alergijskog materijala koji ne skuplja prašinu i mirise. Platna su dvoslojna i namenjena su da traju dugi niz godina.

Dan noć zavese se montiraju isto kao i zebra zavese. Mehanizam koji se koristi može biti na daljinski upravljač (elektronski) ili ručno podešavanje.

Paketo zavese se sve češće koriste pored poslovnih porstora i u domaćinstvima. Velika prednost ovih zavesa je što mogu da se peru u mašini. Zavese skinete sa mehanizma i operete, posle pranja ih opet vratite na mehanizam. Paketo zavese možete poručiti po Vašoj meri, dezenu i boji koju god poželite. Mega Paketo zavese su idealne za opremanje Vašeg enterijera.

Rolo zavese su idealne za svaki poslovni proctor. Ukoliko imate nedoumice koji stil zavesa je idelan za Vaš prostor, naši Mega dizajneri će u najkraćem roku dati idejno rešenje i savet.

Panelne zavese se veoma često koriste u poslovnim prostorima gde postoje velike staklene površine i kao idejno rešenje za pregrađivanje prostora.

Vaš enterijer uz Mega Concept tim može za kratko vreme doživeti potpuno nov stil i izgled bilo da su Vam potrebne zavese, draperije, garnišne ili tapete Mega Concept ima rešenje za Vas.

Potpuno opremanje Vašeg Mega enterijera poverite našim iskusnim dizajnerima, jer naše reference govore o nama.