Pogledaj ponudu

Posebnu pažnju posvetili smo razvoju sopstvenog Brenda – Concept – koji obuhvata lagersku kolekciju zavesa i drapera vrhunskog kvaliteta čiji asortiman imamo uvek na lageru. Concept zavese čine brizljivo birani materijali koje uvozimo iz Italije, Španije, Belgije, Holandije i Turske.

Mega concept je ekskluzivni uvoznik zavesa i drapera britanskog proizvođača Prestigious textiles. Veliki izbor kolekcija možete pogledati klikom na sliku ispod.

zavese i draperije rainforest

zavese i draperije decadance

zavese i draperije core

decije-zavese-meeko

Mega concept je ekskluzivni uvoznik zavesa i drapera holandskog proizvođača House of Happines čije kolekcije možete pogledati na našem sajtu.

zavese i draperije byTZUM

zavese i draperije Artende

zavese i draperije Homers

zavese i draperije SECC

Pogledaj ponudu

Black-out zavese imaju široku primenu u stambenim i poslovnim objektima. Nezaobilazni su deo hotelskih soba. Sluze za zamračivanje prostorija. Veoma su dekorativne, a karakteriše ih punoća materijala.

U našoj kolekciji možete se opredeliti za jednu od pedeset nijansi koje imamo na našem lageru u Beogradu.

Pogledaj ponudu

Za one najmlađe i svima najvažnije članove smo izdvojili dečije kolekcije, kako biste dodatno ulepšali prostor Vaših mališana.

Zavese rađene po Vašim merama i potrebama su nešto što će vam trajati godinama jer je stručno osmišljeno, precizno sašiveno i detaljno birano. Posebnu pažnju dajemo trakama za nabiranje koje daju specijalni efekat zavesama i dodatno nadopunjuju vaš prostor. Kod zavesa koje se rade po Vašim merama najbitnija je funkcionalnost. Bilo da vam je potreban prodor svetolsti koji se postiže tankim zavesama, a zadržava privatnost, ili zamračenje prostora. Kod nas možete naći veliki izbor lagerskih zavesa kao sto su zavese od lana, markizeta, organdina I drugih materijala.

Da li je vaš prostor modernisticki, klasičan ili pak minimlisticki? Nas stručan tim dizajnera će vam pomoći da odaberete parvo rešenje za vaš prostor. Takođe u ponudi imamo i veliki izbor propratne opreme za zavese (garnišne, sistemi, aksesoari).

Mega concept je ekskluzivni uvoznik zavesa i drapera britanskog proizvođača Prestigious textiles, holandskog proizvođača House of Happines i mnogih drugih. Kao značajnu referencu možemo istaći kolekciju lagerskih zavesa i drapera. Ovakvim konceptom možemo uvek i u veoma kratkom vremenskom roku odgovoriti na zahteve naših klijenata.

Zavese, draperi i jastuci

Zavese, draperije i jastuci my world kolekcija

Zavese, draperi i jastuci terrace

Zavese i draperije pick n mix